Verder Liquids

Introductie van Verder Liquids

Verder Liquids is een divisie van de Verder Groep, een familiebedrijf opgericht in 1959 in Vleuten, Nederland en uitgegroeid tot een succesvol productiebedrijf met 625 medewerkers in meer dan 20 landen. 

Wij produceren pompen, mixers en systemen, die worden gedistribueerd via 27 Verder kantoren, aangevuld met een wereldwijd netwerk van lokale distributeurs. Verder Liquids biedt lokale aanwezigheid, lokale service en snelle levertijden.

Als fabrikant is Verder Liquids in staat om de hoogste normen te handhaven met betrekking tot de ontwerp-, bouw- en testprocedures, wat het risico en de kosten voor de klant verlaagt. Ook zijn we in staat om eisen uit de markt te vertalen naar nieuwe producten.

Ons Verder DNA

Mensen maken het verschil

Innovatie, uitbreiding en klantenservice kunnen alleen met succes worden bereikt als alle mensen in de organisatie geloven en in teamverband hetzelfde doel nastreven.

Onze mensen worden met grote zorg geworven en geselecteerd en vervolgens gecoacht om klantgericht en ondernemend te werken. Door middel van dialoog, training en eerlijke beloning streven we naar een dynamische omgeving waarin onze mensen zich kunnen ontwikkelen.

Het management heeft een duidelijke product- / marktfocus in hun respectievelijke competentiedomein. Deze focus maximaliseert de kennis die we aan onze veeleisende klantenkring kunnen bieden. Onze bedrijfsvoering is continu gericht op autonome groei met als doel de eigen middelen optimaal te benutten.

Vragen en nieuwsgierigheid worden gevoed en ondersteund door een open communicatie en gemakkelijke toegang tot informatie voor al onze mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze onafhankelijke instelling van al onze medewerkers leidt tot een hoger niveau van innovatie en klanttevredenheid. De kwaliteit van ons werk wordt immers afgemeten aan de tevredenheid van onze klant.

Werken bij Verder is meer dan alleen een goede baan hebben. Je wordt onderdeel van onze familie, wat betekent dat we als gezin werken en elkaar vertrouwen en steunen. Wij zijn Verder!