Boekhouder

Functieomschrijving

Die net nog even wat verder kijkt

- Financiële Administratie, Data management, Verbetertrajecten, Vleuten -


Never a dull moment op onze financiële afdeling. Houd jij van afwisseling in je werk en vind je het leuk om financiële processen te analyseren en voor verschillende internationale werkmaatschappijen te werken? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team.


Wat ga je doen als Controller/Financieel Analist?

Geen dag is bij ons hetzelfde! De typische werkdagomschrijving is dus lastig, maar om je een beeld te geven;

wij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het ontwikkelen, inzichtelijk maken en analyseren van data uit onze ERP systemen. Hierin ben jij onze expert.

Ook krijg jij alle ruimte om procesverbeteringen en efficiëntieslagen door te voeren op onze afdeling. Kom maar op met jouw ideeën!


Om de bovenstaande werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, verzorg jij ook de financiële administratie van meerdere internationale werkmaatschappijen van de Verder Groep waarmee je tijdige, juiste en volledige managementinformatie aanlevert. Je kunt bij managementinformatie denken aan financiële analyses, rapportages, KPI rapporten en uiteraard jouw financiële adviezen en bevindingen. Je besteedt hier ongeveer 50% van je tijd aan.

Functievereisten

Wat neem je mee?

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Aantoonbare ervaring met geautomatiseerde financiële analyses en processen;
  • Ervaring met het verwerken van gegevens uit datawarehouse, web services of vergelijkbaar;
  • Een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting (bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie);
  • Uitstekende Excelkennis;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Affiniteit met IT en ERP systemen.


Wie zijn wij?

Verder Liquids B.V. onderdeel van de Verder Groep, is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 1800 medewerkers wereldwijd. De Verder Groep is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een veelzijdige functie die je zelf kunt vormgeven en waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt om verder te groeien. Daarnaast bieden wij jou een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit, lekkere koffie én gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels.


Interesse?


Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jacqueline de Boom, Recruiter, 030 677 91 04. Kijk ook eens op onze websites www.werkenbijverder.com en www.verder.nl.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!