Cloud Engineer – Microsoft Cloud

Functieomschrijving

Fulltime – Vleuten – Internationaal – Verder Groep


Wat jouw rol als Cloud Engineer binnen Verder wordt?

Als Cloud Engineer wordt je onderdeel van ons IT Shared Service Center, dat vanuit het hoofdkantoor in Vleuten werkt. Dit team is verantwoordelijk voor de groep brede implementatie, harmonisatie en aansturing van de Cloud-infrastructuur. Het team houdt zich onder andere bezig met Microsoft 365, Microsoft Azure en de Microsoft Modern Workplace voor de (meer dan 40) Verder bedrijven en het continu onderhouden en verbeteren van onze wereldwijde cybersecurity en prestaties.


Het is jouw rol om de Cloud-infrastructuur te implementeren, te bewaken, te beveiligen en te beheren, terwijl je samenwerkt met onze lokale IT-teams en partners in de dagelijkse bedrijfsvoering. Je identificeert en rapporteert risico's met betrekking tot bedrijfscontinuïteit of beveiliging en je bent bedreven in het onderzoeken en implementeren van nieuwe technologieën.

Functievereisten

Wat jij meeneemt naar de Verder Groep?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een diploma in de richting van ICT;
  • Engels is als een tweede- of eerste taal voor je (Duits en/of Nederlands zijn mooi meegenomen);
  • Je bent goed op de hoogte van Microsoft Cloud technologieën zoals Microsoft 365 en Microsoft Azure.
  • Daarnaast ben je bekend met Microsoft 365, Azure IaaS en SaaS offerings, Active Directory en het Microsoft Modern Workplace concept met Intune en Endpoint manager;
  • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in de ICT-dienstverlening.


Wie zijn wij?

Verder is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 1800 medewerkers wereldwijd. De Verder Group is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!


Wat wij bieden?

De Verder Groep investeert in digitale technologieën om onze wereldwijde groeiambities te ondersteunen. Om deze ambities te realiseren bouwen we een Group Shared Services-team dat deze wereldwijde initiatieven zal ondersteunen. Een uitgelezen kans voor ambitieuze en gedreven IT-talenten die ons kunnen versterken bij deze uitdagendingen en die willen werken met de nieuwste technologieën. Je draagt ​​bij aan de kern van onze digitale innovatie-initiatieven en we bieden je een internationale en snel bewegende omgeving waar je jouw kennis wereldwijd kunt uitbreiden.


Interesse?

Mail je CV en motivatie naar apply@verder.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR: 030 – 677 91 03 of een neem een kijkje op de websites www.werkenbijverder.com en www.verder.com.