Communicatie Medewerker

  • Verder
  • Vleuten, Nederland

Communicatie Medewerker

Functieomschrijving

Communicatie Medewerker

-Startersfunctie-


Ben jij er klaar voor om jouw studiekennis toe te passen in de praktijk?


Wat je gaat doen als Communicatie Medewerker?

Je komt te werken op onze energieke en professionele Marketing afdeling. Samen met acht collega’s ben je verantwoordelijk voor het creëren van alle (Internationale) communicatie-uitingen van Verder.

Met de kennis die jij tijdens je studie hebt opgedaan kom je ons leren hoe de nieuwste tools werken, wat we anders zouden kunnen doen en wat op dit moment de trends zijn binnen Communicatie. In ruil daarvoor zullen we je inwerken, begeleiden en verder opleiden in het vak. Jeroen, onze Marketing Director, wordt jouw leidinggevende en aanspreekpunt. Samen met hem ga je aan de slag met een plan om stappen in je zakelijke- en persoonlijke ontwikkeling te maken.


Concrete werkzaamheden uit je takenpakket?

  • Het schrijven van teksten voor PR doeleinden;
  • Het schrijven van wervende teksten voor brochures en campagnes;
  • Het creëren van visuals voor beurzen, advertenties, websites, marketingcampagnes, case studies, application stories.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste Communicatie professional die aan het begin van zijn/haar carrière staat. Je bent klaar voor deze eerste (of tweede) stap en kijkt er naar uit om ervaring op te doen in het Communicatie vak. Je hebt je HBO opleiding in de richting van Marketing/Communicatie afgerond. Je spreekt en schrijft Engels alsof het je tweede moedertaal is en je hebt ervaring met pakketten zoals Adobe creative cloud, Indesign, Illustrator en/of Photoshop. In een team kom jij het beste tot je recht en met jouw praktische en vernieuwde blik op onze werkzaamheden ben jij in staat het Marketing team van Verder nog beter te maken.

Omdat wij een technisch bedrijf zijn is interesse/affiniteit in techniek een must.


Wat bieden wij een Communicatie Medewerker?

Wij bieden jou een startersfunctie die je zelf kunt vormgeven en waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt. Je werkt samen met een team van internationale professionals binnen een prachtig bedrijf behorende tot de top 3 van de Nederlandse (MKB) maakindustrie.

Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen in je vakgebied met mogelijkheden om in ons bedrijf door te groeien. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket met onder andere een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, vakantiegeld, Verder Fit (sport) faciliteiten, borrels en een groep met enthousiaste collega’s.


Wie zijn wij?

De Verder Groep is een stabiel, professioneel en financieel gezond familiebedrijf en bestaat uit internationale handels- en productiebedrijven in de chemische, proces-, voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Specifieke toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld waterbehandelingen, proces- en milieutechnologie. Wereldwijd zijn we met 1500 collega’s in 25 landen, waarvan 600 in de Liquids divisie. In Nederland zijn wij verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen). De Verder Groep is door Management Team (MT) verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!


Interesse?

Mail je CV met Engelse motivatiebrief naar apply@verder.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Renée de Nooij, HR adviseur, 030 – 677 91 03 of kijk op de website www.werkenbijverder.com en www.verder.com.ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD