HR Adviseur

  • Verder
  • Vleuten, Nederland

HR Adviseur

Functieomschrijving

Wil jij werken als allround HR Adviseur? Voor een uitdagende groep bedrijven waar je écht het verschil kunt maken? Onze HR-afdeling gaat van outsourcing naar een inhouse team. Dit is je kans om als HR-teamlid van het eerste uur mee te bouwen aan de Verder Groep!


Wat je als HR Adviseur gaat doen?

Als HR Adviseur ben je, samen met Marjanne (onze HR Manager), werkzaam voor de Verder bedrijven in Nederland (9) met in totaal 185 medewerkers. Je gaat je vanuit ons kantoor in Vleuten bezighouden met HR van A tot Z. Hiermee bedoelen we dat je op operationeel en tactisch niveau betrokken bent bij álle facetten van de in- door- en uitstroom van onze medewerkers. Een flinke uitdaging dus!


Je kunt hierbij onder andere denken aan het selecteren, belonen, beoordelen en opleiden en het inzetten, van personeel. Daarnaast verzorg je de verzuimbegeleiding, ondersteun je bij personeelsadministratie en waarborg je de naleving van arbeidsvoorschriften en -wetgeving. In samenwerking met het lijnmanagement pak je alle relevante HR-thema’s, onderwerpen en projecten intern op. Voorbeelden hiervan zijn onderwerpen als talent management, employer branding, diversiteit en successieplanning.


Een allround HR-functie waarin we rekenen op jouw kennis en kunde en waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen!

Vereisten

Wat vragen we van jou?

- Je hebt een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van HRM;

- In je loopbaan heb je in ieder geval 5 jaar als (zelfstandig) HR Adviseur gewerkt;

- Je spreekt en schrijft vloeiend Engels;

- Ervaring binnen een technisch, internationaal bedrijf is een pré;

Daarnaast identificeren wij ons binnen Verder met ons Verder DNA. Ook jij bent daarom gepassioneerd, je neemt verantwoordelijkheid, je behandelt je collega’s als familie, je bent resultaat gericht en daarnaast altijd op zoek naar nieuwe verbetermogelijkheden.


Wie is de Verder Groep?

De Verder Groep is een snel groeiend, professioneel en financieel gezond familiebedrijf en bestaat uit internationale handels- en productiebedrijven in innovatieve technologieën in milieu, energie, water, voeding en farmaceutische- industrie. Specifieke toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld waterbehandelingen, proces- en milieutechnologie. Wereldwijd zijn we met 1750 collega’s in 25 landen. In Nederland zijn wij verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen). De Verder Groep is verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!


Wat bieden wij?

We bieden jou een uitdagende HR-functie die je zelf mede kunt vormgeven en waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt. Je werkt samen met een team van gepassioneerde professionals binnen een prachtig bedrijf behorende tot de top 3 van de Nederlandse (MKB) maakindustrie. Uiteraard bieden we je ook een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, vakantietoeslag, gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels en 25 vakantiedagen.


Interesse?

Stuur je sollicitatie (CV en motivatie) naar apply@verder.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Renée de Nooij, HR Adviseur, 030 677 91 03 of kijk op de website www.werkenbijverder.com en www.verder.com.(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!