Managing Director

  • Aerox
  • Vleuten, Nederland

Managing Director

Functieomschrijving

Jij geeft uitvoering aan ons ambitieuze businessplan en bouwt de organisatie verder commercieel uit. Je stuurt de organisatie aan en bepaalt mede de strategie. Je focus ligt daarnaast op het verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen, het bouwen van een stabiel team en verder verstevigen van de huidige marktpositie.

 

Doel van de functie

Jij stuurt onze compacte maar complexe organisatie aan en zorgt ervoor dat we met een duidelijke koers de strategische en operationele doelstellingen in het jaarlijkse en lange termijn businessplan halen. Je stuurt de interne organisatie aan en hebt de leiding over de techniek en technologie, marketing, R&D en operations.

 

Je rapporteert aan de Managing Partner als het gaat over o.a. strategie, budget, analyses en rapportages. Je werkt nauw samen met de ondersteunende diensten vanuit de moedermaatschappij zoals Finance, HR & IT.

 

Wat realiseer jij nog meer? Je zorgt voor een efficiënte en effectieve uitvoer van de projecten. Je selecteert, beoordeelt en evalueert de inkoop en leveranciers, tegen een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Juridisch regel je dat onze (leveranciers) contracten en leveringsvoorwaarden goed in elkaar zitten. Tegelijkertijd manage jij de verschillende projecten op het gebied van automatisering, ERP en ISO.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Jij hebt minimaal een HBO opleiding richting (technische) bedrijfskunde;
  • Je hebt 10 jaar ervaring in het leiden van bedrijf of business unit met P&L verantwoordelijkheid;
  • Je hebt ervaring in een Industrieel B2B bedrijf en/of Internationale maakbedrijf;
  • Je hebt ervaring of affiniteit met technologische producten (ontwikkeling, engineering, assemblage);
  • Je spreekt uitstekend je talen, waaronder Engels;
  • Je bent flexibel , hands-on en vrij om regelmatig te reizen wereldwijd (zo’n 20% van je tijd)
  • Je bent commercieel, communicatief vaardig en een plezierig persoon om mee te werken.

 

Wie zijn wij?

Aerox B.V. verkoopt wereldwijd de Aerox® –Injector; een product voor industriële geurreductie in met name de feed- en foodindustrie, rubberbanden- en tabaksindustrie. Aerox B.V. is gevestigd te Vleuten (Utrecht) alwaar de R&D, engineering, productie, verkoop en aftersales en services plaatsvindt. De verkoop wordt middels een agentennetwerk ondersteund in vele landen binnen en buiten Europa. De organisatie kan getypeerd worden als ‘hands-on, innovatief, internationaal, financieel gezond en sterk groeiend en in ontwikkeling.

 

Wat bieden wij?

De unieke kans om deel uit te maken van een gezond winstgevend bedrijf met een zeer betrokken, trots team van collega’s die openstaan voor verbetering en ontwikkeling.

 

Interesse?


Herken je je in dit profiel en ben je geïnteresseerd, stuur dan je cv en motivatie in het Engels naar: werving@kruger.eu onder vermelding van MD Aerox.

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Wouter van Tienhoven of
Frank van der Hagen van Kruger via 010 - 212 1922.

Sluitingsdatum van deze vacature is 28 februari 2020.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure


 

 

W&S bureaus: “We bellen jullie echt als het ons zelf niet lukt om een geschikte kandidaat te vinden!”