Accountmanager voor de medische en laboratorium markt

  • KNF Verder B.V.
  • Vleuten, Netherlands

Accountmanager voor de medische en laboratorium markt

Omschrijving

Vind jij het leuk om met techneuten te praten over toepassingen dan is dit jouw baan. Engineers die bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe apparaten, dat zijn jouw klanten! Daar praat jij mee. 


Wat doe jij?
Jij bent accountmanager voor de mensen in het laboratorium die gebruik maken van onze pompen.


Jij gaat samen met de klant het product ontwikkelen. 80% van onze pompen worden namelijk op klantspecificatie gemaakt. Als Accountmanager werk je dan ook nauw samen met techneuten en met het productiecentrum in Duitsland en Zwitserland. 


Jij wilt graag werken bij de belangrijkste toeleverancier van pompen in de laboratorium markt en in de markt van laboratorium- en medische apparatuur. 


Je klantengebied is heel Nederland en je reist dan ook zo’n 3 tot 4 dagen per week door het land. Je reist ook regelmatig af naar de productielocaties in Duitsland of Zwitserland.  

Vereisten

Jij bent op zoek naar een baan als kwaliteit gedreven verkoper in een markt waar het aankomt op zuiver transporteren/doseren van vloeistoffen en het evacueren/comprimeren van gassen. Met je technische bagage en gedreven talent  in combinatie met kennis van en netwerk in de laboratoriummarkt durf je buiten de gebaande paden te rijden.


Je hebt HBO niveau bijvoorbeeld richting werktuigbouw, procestechniek, chemische technologie of technische bedrijfskunde en je beheerst naast de Nederlandse en Engelse taal ook bij voorkeur de Duitse taal.


Je hebt een hoge gunfactor, niet alleen door je expertise maar ook door je uitstraling en enthousiasme.


Wie zijn wij?

KNF Verder B.V. is het Nederlandse verkoopkantoor van KNF met productie locaties in Duitsland, Zwitserland, Amerika en Frankrijk. KNF ontwikkelt, produceert, verkoopt over de hele wereld membraan gas- en vloeistofpompen en is dé belangrijkste toeleverancier van pompen die gebruikt worden als stand-alone pomp op laboratoria of worden ingebouwd in een apparaat voor marktsegmenten zoals  de medische, inkjetprintermarkt, gasanalyse, vacuümtechnologie, levensmiddelenindustrie, semi-conductor industrie en desinfectie.


KNF Verder maakt tevens onderdeel uit van de Internationale Verder Groep. De Verder Groep is een stabiel, professioneel en financieel gezond familiebedrijf bestaande uit internationale handels- en productiebedrijven.  Wereldwijd zijn we met 1750 collega’s waarvan zo’n 130 in Nederland verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen). De Verder Groep is door Management Team (MT) verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie! 


Wat bieden wij?
Een opleidingsprogramma in zowel techniek als commercie voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. De mogelijkheid om bij te dragen en te bouwen aan de groei van een gezonde organisatie. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, auto en tools van de zaak om je functie goed uit te kunnen oefenen en een mooie werklocatie met een informele sfeer.


Interesse?
Mail je CV met begeleidend schrijven naar apply@verder.recruitee.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Célie Waegemaekers, HR adviseur, 030 – 677 91 03 of kijk op de website www.knf-verder.nl