HR Afstudeeropdracht

Job description

Wil jij bijdragen aan een uitdagende groep bedrijven waar je écht het verschil kunt maken? Onze HR-afdeling gaat van outsourcing naar een inhouse team. Dit is je kans om als HR-teamlid van het eerste uur mee te bouwen aan de Verder Groep!


Wat ga je doen?

Je gaat samenwerken met Marjanne (HR manager) en Joyce (HR Adviseur). Er ligt een grote uitdaging op het gebied van werving en selectie voor Nederland (180 medewerkers). Op dit moment zijn wij zoekende in welke wervingsstrategie ons de beste kandidaten op gaan leveren. Jij gaat hier naar opzoek. Wij staan volledig open voor jou inbreng op dit thema.


Vraagstukken die er liggen:

- Hoe ziet onze doelgroep / arbeidsmarkt eruit en hoe bereiken we ze?

- Welke kanalen zijn nuttig voor ons en hoe benutten we deze het beste?

- Hoe gaat social media ons helpen?

- Wat zijn verbetering voor ons recruiteringsproces?


Daarnaast is er zeker ruimte voor eigen inbreng en je schoolopdrachten. Jij mag aan het roer staan van werving en selectie. Vacatures beheren en met managers in gesprek is zeker een optie!

Job requirements

Gaat jou interesse uit van Werving en Selectie en wil jij ons en onze managers de juiste richting op brengen? Dan zoeken we jou!


Wie is de Verder Groep?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 1800 medewerkers wereldwijd. De Verder Group is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!


Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar apply@verder.nl Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Joyce Vermeulen, HR adviseur, 06 51 32 97 54. Kijk ook eens op onze websites www.werkenbijverder.nl en www.verder.nl.