Internationaal Service Engineer

 • Aerox
 • Vleuten, Netherlands

Internationaal Service Engineer

Job description

Toe aan werken in het buitenland? Ben jij een ervaren field engineer of monteur en hoeven wij jou niets meer van het vak uit te leggen? Dan hebben wij een zeer uitdagende baan voor je. In de functie van (internationaal) Service Engineer voer je de service- en onderhoudswerkzaamheden uit aan onze industriële geurreductie apparatuur bij onze nationale en internationale klanten en regel je de inbedrijfstelling. Zo kom jij als onze specialist in verschillende fabrieken waar bijvoorbeeld de diervoerders, honden- en kattenvoer, autobanden, voedingsmiddelen en lijnolie worden geproduceerd en verwerkt. 


Wat doe jij?
 • Jij voert het onderhoud uit wat voornamelijk bestaat uit het vervangen van de AEROX koud plasma modulen. Dit specifieke gedeelte van het werk kunnen we alleen aan jou overlaten vanwege de specialistische kennis die daarvoor nodig is.
 • Jij houdt je, naast het reguliere onderhoud, ook bezig met het oplossen van problemen en storingen aan de apparatuur en weet met jouw kennis het grootste gedeelte hiervan zelfstandig op te lossen.
 • Jij zorgt ervoor dat onze Aerox®-Injector bij de klant in bedrijf wordt gesteld: je controleert de installatie op elektrisch en mechanisch gebied, installeert de koud plasma modulen, stelt de apparatuur goed af, doet de elektrische- en luchttechnische metingen, bespreekt de automatisering met de klant en geeft trainingen aan klanten. Je bent ook af en toe aanwezig bij het uitvoeren van geurmetingen.
 • Jij draagt bij aan de (eind)assemblage van onze Aerox units en bent nauw betrokken in de acceptatie tests om de in bedrijfstellingen op de klantlocatie efficiënt te laten verlopen.
 • Jij bent voor je veelzijdige, zelfstandige en internationale functie zo’n 50% tot 70% van je tijd aan het werk in het buitenland, met name in Europa en Azië.
 • Jij representeert Aerox bij onze klanten en business partners en hebt goed contact met de Service Coördinator en zorgt ervoor dat de administratie van je werkzaamheden op orde is.

Requirements

 • Jij hebt minimaal 5 tot 7 jaar ervaring als field engineer of monteur, bij voorkeur in een technische werkomgeving.
 • Jij hebt een MBO+ niveau en een afgeronde opleiding richting werktuigbouw, elektrotechniek of mechatronica, of gelijkwaardig.
 • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Jij vindt het leuk om veel van de wereld te zien, je bent cultureel sensitief en bereid regelmatig te reizen voor je werk, waarbij je wisselende periodes in het buitenland bent. Dit kan zijn voor één of twee dagen in Europa en soms tot 2 weken in Azië.
 • Als jij ervaring hebt in de machine- of apparatenbouw in combinatie met elektrische en mechanische werkzaamheden, dan heb jij een streepje voor op de rest van de kandidaten.
 • Jij bent flexibel, servicegericht en woont in de omgeving van Utrecht.


Wie zijn wij?
Aerox B.V. verkoopt wereldwijd de Aerox®-Injector; een product dat is ontwikkeld voor industriële geurreductie. Wij helpen onze klanten om hun geuremissies te minimaliseren en te voldoen aan de wet- en regelgeving. Ook ondersteunen wij hun maatschappelijke verantwoordelijkheden door het realiseren van een betere leefomgeving. Aerox B.V. is een goedgekeurde leverancier bij wereld marktleiders in verschillende industrieën, zoals voeding en voedingsstoffen, veevoeders, visvoer, honden- en kattenvoer, rubber, tabak en zaad olie verwerking. Aerox B.V. kan getypeerd worden als een internationaal, flexibel, innovatief en groeiend bedrijf. Aerox B.V. is onderdeel van Pindustry, een onafhankelijke investeringsmaatschappij met focus op bedrijven in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland die innovatieve industriële producten ontwikkelen. Pindustry behoort tot de Verder Groep, een internationaal familiebedrijf in de top 3 van de Nederlandse (MKB) maakindustrie.


Wat bieden wij?
Wij bieden jou een internationale, zelfstandige functie waarin jij een belangrijke rol speelt in het succes van Aerox B.V. Uiteraard bieden wij een prima salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. 


Interesse?
Mail je CV met begeleidend schrijven naar apply@verder.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Erik Versteeg, Managing Director Business, 030 – 677 91 80.

Kijk ook eens op onze website www.aeroxinjector.com 


AQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD