Manager Logistiek

  • Verder
  • Groningen, Netherlands

Manager Logistiek

Omschrijving

Ben jij een natuurlijke leider en de kartrekker van procesverbeteringen? Wegens vervanging zijn wij op zoek naar een ervaren logistieke manager die het logistiek centrum in Groningen gaat aansturen en verder professionaliseren. 


De functie
Je bent dagelijks bezig met de aansturing van het logistiek centrum  (11 medewerkers) en je werkt aan de verdere professionele ontwikkeling en kennis van het team.  


Je inventariseert, analyseert en optimaliseert alle logistieke processen binnen de organisatie. Van inkoop tot leveranciers en klanten implementeer jij slimmere en efficiëntere processen en breng jij de logistieke prestaties naar een hoger niveau. 


Je hebt klanttevredenheid continue op je agenda staan en zorgt ervoor dat alle leveringen conform de gestelde service graad en kwaliteitseisen de deur uitgaan. Uiteraard zorg je voor een optimale voorraad en kostenbeheersing en bewaak je het budget. 


Je bent verantwoordelijk voor het leveranciersmanagement en houdt nauw contacten met distributeurs wereldwijd. 


Je bent op de hoogte van de  (internationale) wet -en regelgeving op het gebied van logistiek en distributie en vertaalt deze naar efficiënte en praktische oplossingen voor je internationale collega’s. 

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, Logistiek Management, Logistiek en Economie of Technische Bedrijfskunde;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het aansturen van een logistieke afdeling;
  • Je hebt ervaring in een leidinggevende functie / managen van een team;
  • Je hebt actuele kennis van (internationale) wet -en regelgeving op het gebied van logistiek en distributie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal volledig, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent klantgericht, kostenbewust, hebt affiniteit met techniek en  strategisch inzicht. 


Wie zijn wij?
‘Passion for Pumps’ dat is het motto van Verder B.V. te Groningen. De organisatie levert een totaalpakket aan industriële pompen; ontwikkelt turnkey projecten en levert service, onderhoud en reparatie. Relaties bevinden zich o.a. in de (petro) chemie, voedingsmiddelenindustrie, farmacie, machinebouw, OEM en ingenieursbureaus. Verder B.V. onderscheid zich door een uitstekende kennis van uiteraard de verschillende pomp technologieën maar ook door kennis van de klanten en zijn processen. Daarmee wordt gegarandeerd de beste pomp oplossing geleverd. Verder B.V. is onderdeel van de Verder Groep, dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!


Wat bieden wij?
Je werkt samen met een team van professionals binnen een internationaal en financieel gezond familie bedrijf. Je hebt de mogelijkheid om het logistiek centrum nog verder uit te bouwen en te laten groeien. Je arbeidsvoorwaarden zijn goed conform de CAO Metalektro. 


Interesse?
Mail je CV met begeleidend schrijven naar apply@verder.nl  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Anneke Oenema, HR adviseur, 030-6779103. Kijk ook eens op onze websites www.werkenbijverder.nl en www.verder.nl 


ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD