Sales binnendienst - startersfunctie

  • KNF Verder B.V.
  • Vleuten, Netherlands

Sales binnendienst - startersfunctie

Job descriptionHeb jij interesse om het sales vak te leren? Ben je ook nog geïnteresseerd in techniek? Dan maken wij graag kennis met jou! Bij KNF Verder in Vleuten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de binnendienst.

Wat ga jij doen?

Je start bij ons op de afdeling binnendienst waar je samen met je collega’s Henk en Mark werkt aan offertes, bestellingen en leveringen van KNF membraan gas- en vloeistofpompen!

Wim is de Directeur en werkt net zo hard mee om de omzetdoelstellingen van het jaar wéér te halen. Het gaat namelijk goed met KNF-Verder en dagelijks komen er nieuwe orders en klanten bij. Als Wim niet op kantoor is dan is hij in Duitsland bij de fabriek van KNF of in België bij de nevenvestiging. Mark is ook niet alle dagen op kantoor meer, want hij is doorgegroeid van de binnen- naar de buitendienst.

Daarom zijn we op zoek naar jou zodat jij de taken van Mark in de binnendienst kunt overnemen. We gaan jou leren hoe je de orders die binnenkomen kunt uitwerken, offertes maakt voor aanvragen en onze klanten zo goed mogelijk kunt helpen.

Requirements

Jij bent enthousiast en leergierig. Je vindt het leuk om niet alleen verkoop te doen, maar juist ook het verdere proces te leren kennen van inkoop en logistiek.

  • Je hebt HBO niveau en affiniteit met techniek;
  • Je wilt graag je sales vaardigheid uitbreiden en je technische kennis ontwikkelen;
  • Je hebt gevoel voor commercie en je bent gedreven om met ons de salesdoelstellingen te halen.
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal;
  • Vous parlez français? ce qui est tout à fait super!
  • Ben je woonachting rondom Utrecht? Dan zijn we goed te bereiken met de fiets of trein.


Wie zijn wij?

KNF Verder B.V. te Vleuten is het Benelux verkoopkantoor van KNF met productie locaties in Duitsland, Zwitserland, Amerika en Frankrijk. KNF ontwikkelt, produceert en verkoopt over de hele wereld membraan gas- en vloeistofpompen welke worden toegepast in apparaten voor de medische industrie, laboratoria, inkjetprinters en analyse apparatuur.

KNF Verder maakt tevens onderdeel uit van de Internationale Verder Groep. De Verder Groep is een stabiel, professioneel en financieel gezond familiebedrijf bestaande uit internationale handels- en productiebedrijven. Wereldwijd zijn we met 1750 collega’s waarvan zo’n 150 in Nederland verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen). De Verder Groep is uitgeroepen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!


Wat bieden wij?

Training on the job van sales professionals! Het bezoeken van de fabriek in Duitsland en Zwitserland voor bijscholing, training en/of meetings. Een hecht team van collega’s die altijd klaar staan om elkaar te helpen. Een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief. De mogelijkheid om bij te dragen en te bouwen aan de groei van een gezonde organisatie. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een mooie werklocatie met een informele sfeer.


Interesse?

Mail je CV met motivatie naar apply@verder.com en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Célie Waegemaekers, HR adviseur, 030 – 677 91 03 of kijk op de website www.knf-verder.nl of www.werkenbijverder.nl

Recruitmentbureaus we weten jullie te vinden als we jullie nodig hebben!