Sales Engineer Binnendienst

 • Verder
 • Groningen, Netherlands

Sales Engineer Binnendienst

Job description

Sales Engineer Binnendienst


Ben jij iemand die service hoog in het vaandel heeft staan en de touwtjes graag in handen heeft? Heb je een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde, energietechniek of procestechniek en een aantal jaar werkervaring? En heb je daarnaast ook nog eens commercieel inzicht? Dan weet je zeker dat wij je uit zullen nodigen voor een kennismakingsgesprek!


De functie:

In de functie van Sales Engineer Binnendienst ben je hèt aanspreekpunt van onze interne en externe klanten. Je verzorgt tot in de puntjes het traject van offerte tot en met de uitlevering en je geeft technische adviezen. Samen met de Sales Engineer buitendienst draag je bij aan het realiseren van de gestelde verkooptargets.


Je wordt onderdeel van een team van 10 enthousiaste collega´s. Een dag op de binnendienst bij Verder B.V. ziet er als volgt uit:

 • Je werkt binnengekomen offertes uit;
 • Je zorgt er samen met de buitendienst voor dat uitgebrachte offertes opgevolgd worden;
 • Je behandelt inkomende en uitgaande telefoon en e-mail;
 • Je zorgt voor een sluitende administratie in ons CRM systeem;
 • Je onderhoudt een uitstekende relatie met onze klanten en leveranciers;
 • Je ondersteunt bij vakbeurzen, tentoonstellingen en verkoopgesprekken;

Je bezoekt samen met de buitendienst onze klanten.

Job requirements

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ruime ervaring met Microsoft office 365 en CRM beheer;
 • Je beheerst Nederlandse en Engelse taal goed;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent commercieel en communicatief vaardig, gedreven, gestructureerd, pragmatisch en je denkt in oplossingen.

Wie zijn wij?

Verder B.V. is onderdeel van de Verder Groep, een dynamisch en financieel gezond familiebedrijf. De Verder Groep bestaat uit internationale handels- en productiebedrijven in de chemische, proces-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Specifieke toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld waterbehandelingen, proces- en milieutechnologie. Wereldwijd zijn we met ruim 1750 collega’s, waarvan 40 in Groningen. De Verder Groep is door Management Team (MT) verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!


‘Passion for Pumps’ dat is het motto van Verder B.V. De organisatie levert een totaalpakket aan industriële pompen; ontwikkelt turnkey projecten en levert service, onderhoud en reparatie. Relaties bevinden zich o.a. in de (petro) chemie, voedingsmiddelenindustrie, farmacie, machinebouw, OEM en ingenieursbureaus. Verder B.V. onderscheid zich door een uitstekende kennis van uiteraard de verschillende pomp technologieën maar ook door kennis van de klanten en zijn processen. Daarmee wordt gegarandeerd de beste pomp oplossing geleverd.


Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van het verkoopkantoor Nederland. Je werkt samen met een team van diverse professionals binnen een prachtig bedrijf en onderhoudt contact met de verschillende internationale Verder vestigingen. Je wordt beloond conform de CAO Metalektro en werkt vanuit Groningen.


Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar apply@verder.nl Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Trudy Vonk, HR adviseur, 030-6779103. Kijk ook eens op onze websites www.werkenbijverder.nl en www.verder.nl.ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD