SEA Specialist

Job description

SEA Specialist

32-40 uur - HBO - Vleuten

Hoe zetten wij op het juiste moment de juiste online marketingkanalen in, zodat we een optimaal rendement behalen? Weet jij hierop het antwoord? Én wil jij écht het verschil maken en impact hebben op de online groei van de Verder Groep?

Dan hebben wij jou graag in ons online marketingteam waarin je nauw komt samen te werken met andere (online) marketeers.


Wat ga jij als SEA Specialist doen?

Als SEA Specialist ben jij de drijvende kracht achter het opzetten, beheren en optimaliseren van onze SEA Campagnes. Dit doe je voor al onze Verder Liquids kantoren, die door heel Europa gevestigd zijn. Je rol zal zowel van adviserende als van praktische aard zijn.

Omdat je alles op alles zet voor een optimaal rendement, experimenteer je regelmatig binnen de verschillende onlinekanalen van Verder Liquids. Wat werkt goed? En waar kunnen we nog optimaliseren om de conversion rates te verhogen? Je baseert je hiervoor op data die je verkrijgt via onder andere Google Analytics en Hubspot.

Jij zorgt ervoor dat de juiste KPI’s worden gemeten en je analyseert alle data om onze campagnes en websites naar een hoger niveau te brengen.

Daarnaast zorg je ervoor dat succesvolle campagnes in al onze landen worden uitgezet. Samen met je online collega’s ben je verantwoordelijk voor het behalen van de online doelstellingen.

Job requirements

Wat breng jij mee?

• Je hebt een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van marketing en/of communicatie

• Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in online marketing, liefst bureau ervaring in een dynamische omgeving waar gestuurd wordt op het behalen van targets

• Je hebt kennis van onder andere Google Analytics, Google Adwords en DataStudio

• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in de Engelse taal

• Je bent commercieel ingesteld en datagedreven

• Je vindt performance marketing het gaafste wat er is en wil dit op het hoogste niveau bedrijven


Wat bieden wij?

- Mogelijkheid om in een uitdagende zelfstandige functie te werken

- Je komt te werken in een team van gepassioneerde professionals

- Salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en sportfaciliteiten

- Een fijne werkplek naast het Máxima Park, dagelijks vers fruit en lekkere koffie

- Gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels


Wie is de Verder Groep?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 1800 medewerkers wereldwijd. De Verder Group is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!


Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar apply@verder.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR Célie Waegemaekers, HR adviseur, 030 – 677 91 03 of kijk op de website www.werkenbijverder.com en www.verder.com.

(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!